

Demänovku vyrábame zo 14 bylín a korenín a medu. Keďže ide o typický slovenský likér, Demänovka obsahuje výhradne med od slovenských včiel.
Zobraziť článokVčelárstvo sa môže na prvý pohľad zdať ako tradičné remeslo...
Zobraziť článokJedna včela dokáže za svoj život nazbierať nektár na jednu dvanástinu...
Zobraziť článokSladíme si ním čaj, pridávame ho do koláčov alebo ho natierame na vianočku.
Zobraziť článokVčely sú výnimočné, pretože nepotrebujú zabiť iné zviera, ani rastlinu, aby získali obživu.
Zobraziť článokPochádza zo včelárskej rodiny. Ako drobné dievčatko...
Zobraziť článokPeter (31) a Lenka (29) včelária spolu. Oboch ich to ťahá do prírody...
Zobraziť článokPri svojich včelách si oddýchne po náročnej práci...
Zobraziť článokKeď sa na streche novej bratislavskej “Cvernovky” objavili úle, pre mnohých...
Zobraziť článokVeľa ľudí sa v prítomnosti včiel oháňa rukami, pretože...
Zobraziť článokFascinácia včelami sa s ľuďmi tiahne už od nepamäti...
Zobraziť článok